DETAJET E PROJEKTIT

Projekti i Pishinës

Pishina ofron një ambient të pasur për rekreacion për të rriturit dhe fëmijët, të cilët duan të merren me not. 

Projekti për fitnes

Fitnesi është një hapësirë e madhe e ideuar për ata të cilët duan të merren me sport dhe të bëjnë një jetë të shëndetshme.

Projekti për parkingje

Parkingjet janë hapësira të bollshme të destinuara për banorët e lagjes, por edhe për mysafirët të cilët qëndrojnë përkohësisht brenda ambienteve të banimit.

Projekti për sheshin

Sheshi është paraparë si në një hapësirë rekreative për të gjithë banorët, të cilët do të kenë mundësi të kalojnë kohë cilësore dhe të zhvillojnë aktivitete të ndryshme.

Projekti për Çerdhe

Kopshti i fëmijëve do të jetë në shërbim të banorëve të lagjes dhe të komunitetit të gjerë, sepse hapësira e dedikuar për këtë kopsht ofron ambient tejet të përshtatshëm për të ofruar gjithçka që i duhet një fëmije në hapat e parë të shkollimit.

Projekti per Qendren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Projekti për marketin

Është hapësirë e destinuar për zhvillimin e kësaj veprimtarie, me qëllim të mbulimit të të gjitha nevojave të banorëve të lagjes me produkte ushqimore, higjienike, e shumë më tepër se kaq.

Projekti për afarizëm

Është hapësirë e destinuar për bizneset e ndryshme të cilat funksionojnë në kuadër të kompleksit të banimit dhe janë në shërbim të banorëve, por edhe pjesës tjetër të qytetarëve.

Projekti për rekreacion

Ne kemi menduar deri në detaje për plotësimin e çdo nevoje brenda hapësirës së banimit, prandaj kemi bërë kombinim të disa formave rekreative për të kaluar kohë, si pishina, fitnes, parqe, shesh, e shumë të tjera.

Projekti për mirëmbajtje

Është ideuar si një hapësirë ne përbashkët e të gjithë banorëve të lagjes, jo  vetëm në aspektin e shfrytëzimit, por edhe të përkujdesjes. Projekti në fjalë higjienën e ka në plan të parë.

Projekti për ngrohje

Të gjitha njësit banesore të “INTERNATIONAL RESIDENCE” do të pajisen me sistemin më efiçient në treg për ngrohje/ftohje – Pompat Termike, të cilat në kuadër të sistemit ofrojnë bojlerë me ujë sanitar nga 180 deri 210 litra ujë për njësi.

Projekti per Energji Solare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.